InnenriksNyheter

Skudd mot bil i Drøbak

Rett før klokken 22, meldte Øst politidistrikt at de har fått melding om at det skulle ha blitt løsnet skudd mot en bil i Drøbak sentrum.

Foto: Daniel DeNiazi

På X, tidligere Twitter, skriver politiet at bil har forlatt stedet. De skriver videre at det skal være observert en person med våpen i forbindelse med hendelsen. Denne personen har ikke politiet kontroll på. Politiet skal være på stedet, og foretar undersøkelser.

Etter hva som blir opplyst, skal ingen ha kommet til skade under hendelsen. Men det skal ha blitt knust en bilrute på ett av de involverte kjøretøyene.

Etter hva som blir opplyst av politiet, skal det, ha vært to kjøretøy som har blitt observert på vei bort fra det antatte åstedet.

Litt over 22:30 meldte lokalavisa Amta at politiet hadde sperret av et garasjeanlegg i området. Avisa rapporterer at det skal være observert syv politipatruljer i området, i tillegg til politihelikopter. Oslopolitiets innsatsstyrke er også på plass.

Etterforskes

Krimteknikere er på vei til åstedet. Det er ikke rapportert om noen fornærmede i saken, men politiet vil etterforske saken for å bringe klarhet i hva som har skjedd.
De skal også ha sikret seg overvåkingsvideo fra garasjeanlegget.

Innsatsleder Remi Kopperud opplyser til Amta at politiet ikke har noen indikasjoner på registreringsnummeret på de involverte kjøretøy. Men han legger til at det regner de med å få tak i.

Følg Extraavisen på facebook!