Anes blogg

De greide det til slutt – å kneble meg.

Med kneblingen av meg har de også vingeklippet Omar, «the man with the Golden heart». Flyktningen som har viet hele sitt liv til å hjelpe flyktninger, alle andre enn seg selv.
DEL VIDERE, vær så snill!

Foto: Privat

Tusen delinger vil kunne rette opp skaden, så Refugee 4 Refugees kan fortsette sitt humanitære arbeid for flyktningene som er strandet i Hellas.. de som verden har «glemt».

R4R er flyktninger som hjelper flyktninger, de har ikke noe markedsapparat, innsamlede midler skal ikke brukes til reklame, av prinsipp.

R4R har bare meg.. en høyst ordinær norsk barneskolelærer, som bare vil hjelpe, men som bare har fritid og ferier til å gjøre det på.

Men jeg skulle altså knebles..

Ingen ser innleggene jeg skriver hvis ingen deler. Facebook har ilagt strenge restriksjoner på denne, fortsatt ganske nye profilen, etter at jeg ble hacket og noen opprettet falske profiler. Som en slags tilleggsstraff.. mot meg, men det er Omar og flyktningene som straffes.

Hvorfor skal jeg straffes av facebook?

De falske profilene hadde gjennom flere år systematisk sabotert og ødelagt – for Refugee 4 Refugees, uten at jeg var klar over det. Jeg skjønner ikke at det er mulig å være så ussel.. men det er visst det.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg skal straffes av facebook, men jeg VET at hvis tusen gode nordmenn kunne trykke på deleknappen, så hadde konsekvensene blitt litt mindre brutale, både for Omar og for flyktningene.

Jeg er dypt bekymret..

Omar jobber hver natt, hele natta, for å kompensere for at jeg er kneblet og ikke når ut. På dagtid driver han Refugee 4 Refugees.

Det går hardt utover helsa hans, han er ung, men har skader på kropp og sjel, etter å ha vært utsatt for grov tortur i svært ung alder. Han fikk også store skader av et bombeangrep før han måtte flykte fra Syria.

Men enda verre er det for flyktningene, som sårt trenger hjelp fra R4R. Det er fortsatt mange som får hjelp av Omar til å få seg inntektsgivende arbeid i Athen og området rundt, men det kunne ha vært så mange fler..

Og hvordan går det med dem? Hvordan går det med alle de ungene som ikke får et hjem, ikke får begynne på skolen? Jeg vet hva alternativene er og jeg blir kvalm av å tenke på det..

Ungene på Lesvos, traumatiserte barn som er innesperret i en trasig flyktningleir, og som kunne ha fått komme ut av den leiren for å leke og spille fotball, være i aktivitet. Det kunne ha skjedd snart, hvis ikke jeg hadde vært kneblet.. og det kan skje snart hvis mange deler dette innlegget videre.

Hør mitt budskap, hør min bønn..

DEL, VÆR SÅ SNILL!

Det er det eneste som kan oppheve kneblingen, hvis min stemme bare blir hørt, så er det mange nok som bryr seg, både om flyktningene i Hellas og om at hele beløpet man bidrar med går til nettopp flyktningene!

Og det er det som ER Refugee 4 Refugees; ingen kostnadskrevende administrasjon, ingen høye lønninger, ingen råflotte og rådyre reklamekampanjer, og heller ingen fordyrende mellomledd!

DEL vær så snill! Hver deling teller!

Bidra gjerne med en slant om du kan;
Vipps: 709039
Konto: 15066891655

Alt går uavkortet til Refugee 4 Refugees!

En hundrelapp og en deling, eller bare en deling, kan redde ALT!

..hvis bare mange nok blir med..